A magyar szülők számára biztosítjuk a szülői élet útját

 
 
1-globalis.png

Igazán globális ügynökség vagyunk. Mindkettőnknek erős családi gyöke van Európában. Catherine Budapesten született és a magyar anyanyelvű anyanyelvű. Párizsban gyermekkorában is élt. Mike francia örökséggel rendelkezik, és évek óta él Európában; beszél franciául.

2-egyeztetes.png

Összesen koordináljuk a teljes helyettesítő utazást egészen addig, amíg hazaérsz az új baba előtt. Az IVF klinikáin és ügyvédjeinkben megismerkedünk, akik nemzetközi páciensekkel dolgoznak. Ha adományozott tojást szeretne, akkor segíthetünk Önnek egy donor tojás program kiválasztásában, amely megfelel az Ön igényeinek.

A magyar ügyfelek hozzáférhetnek az Egyesült Államok legjobb egészségügyi ellátásához. Néhány a legjobb IVF klinikák és szülészeti kórházak található a bostoni területen, amely könnyen megközelíthető a New Hampshire helyét. A tojásadományozási szolgáltatásokat igénylő szülők számára a kedvező jogi környezet páratlan lehetőségeket kínál az adományozott tojások megszerzéséhez.

 
4-utazas.png

Legalább két utazást kell elvégeznie az USA-ba a kórházi tartózkodás ideje alatt. Mindazonáltal legalább négy utazást ajánlunk annak érdekében, hogy jobban megismerhessük a terhességet. Miután a baba megszületett, várhatóan 2-4 héten belül visszatérhet haza.

Segítünk Önnek abban, hogy megértse az Egyesült Államok egészségbiztosítási rendszerét, hogy tájékozott döntéseket hozhasson arról, hogyan kell fizetnie az orvosi számlákért a helyettesítő utazás során. Hálózatunk olyan biztosítási ügynököket foglal magában, akik szájhagymánnyal foglalkoznak, és segítséget nyújtanak Önnek a kórházi barátbiztosítás biztosításában.

6-polgarsag.png

Gyermeke automatikusan Egyesült Államok állampolgársága az Egyesült Államokon belül született. Vezessük Önt a szükséges iratok megszerzésének folyamatában, hogy a gyermeke elhagyhassa az országot. Előfordulhat, hogy Magyarországon további jogi munkát kell végeznie.